Αγόρασε με 4 άτοκες, χωρίς πιστωτική.

μάθε περισσότερα

Kinderkraft Βρεφικός Μάρσιπος Nino, Mint

10,60€/μήνα με finloop-logo μάθε περισσότερα
Κατασκευαστής: Kinderkraft
Κωδικός: W015210
EAN: 5902533909216
5,00 από 1 αξιολογήσεις
Ο μάρσιπος NINO είναι καινοτόμα σχεδιασμένος να σας παρέχει τη δυνατότητα ρύθμισης του μήκους του, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής θέση του μωρού σας

Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο!

Εναλλακτικές επιλογές:

Ο μάρσιπος NINO είναι καινοτόμα σχεδιασμένος να σας παρέχει τη δυνατότητα ρύθμισης του μήκους του, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής θέση του μωρού σας. Είναι φτιαγμένος από φυσικά υλικά, ώστε να επιτρέπεται ο σωστός αερισμός του.
Για γονείς που γνωρίζουν ότι η εγγύτητα, που χαρίζει αίσθηση ασφάλειας, είναι σημαντική για τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού.

Χαρακτηριστικά:
Εργονομικός και κατάλληλος για παιδιά από 3 μηνών και άνω και έως 20kg
Δυο τρόποι τοποθέτησης του παιδιού: μπροστά και πίσω
Διαθέτει καινοτόμο πάνελ (σώμα) που προσαρμόζεται ομαλά στο παιδί
Φαρδιές, μαλακές και ρυθμιζόμενες ζώνες μέσης και ώμων
Λαστιχένιες ταινίες που «κρύβουν» τα τελειώματα των ζωνών για να μην κρέμονται
Μαλακό ύφασμα κάτω από κάθε πόρπη
Πρακτική θήκη στη ζώνη της μέσης
Μοναδικός σχεδιασμός
Φτιαγμένος από μαλακά και φυσικά υλικά
Εύκολος στη χρήση

Εργονομικός σχεδιασμός – το μωράκι σας υποστηρίζεται από φαρδύ κάθισμα που υποστηρίζει τους γλουτούς του, καθώς και την πλάτη του. Έτσι, διασφαλίζεται το πιο φυσικό κάθισμα για τα πόδια και την πλάτη του μωρού, εξασφαλίζοντας τη σωστή θέση του παιδιού.
Καινοτόμο πάνελ – το ύψος του βασικού πάνελ του μάρσιπου προσαρμόζεται ομαλά και σε κάθε ύψος, εξασφαλίζοντας εργονομική, μαζεμένη θέση και προσαρμοσμένη στο μωράκι σας που μεγαλώνει, υποστηρίζοντας την ασφαλή ανάπτυξή του.
Υποστήριξη κεφαλιού – Ειδικά ενισχυμένο υλικό που προστατεύει το κεφάλι του παιδιού, εξασφαλίζοντας τη σωστή υποστήριξη του αποτρέποντας το ενδεχόμενο να γύρει προς τα πίσω.
IHDI – Ο μάρσιπος ΝΙΝΟ έχει ελεγχθεί από το Διεθνές Ινστιτούτο Δυσπλασίας Μηρών (International Hip Dysplasia Institute) και αξιολογηθεί θετικά, ως ένα προϊόν που υποστηρίζει την υγιή τοποθέτηση του σώματος του παιδιού. Μέσα στον μάρσιπο, το παιδί κάθεται στην σωστή θέση «βατράχου» όπου γόνατα και μηροί είναι σε σχήμα Μ – ενώ οι γλουτοί είναι ελαφρά χαμηλότερα από τα γόνατά του και τα πόδια είναι ανοιχτά.

Εγγύτητα – Η ικανότητα να έχετε πάντα το παιδάκι σας μαζί σας, είναι αυτό που σας διαμορφώνει ως γονιό – η σχέση που αναπτύσσετε από τους πρώτους μήνες. Ο ΝΙΝΟ παρέχει ασφάλεια, ηρεμία και άνεση στο παιδί σας, διατηρώντας το ταυτόχρονα στη σωστή θέση.
Ελευθερία κινήσεων – Ο μάρσιπος είναι επίσης μια αξιόπιστη λύση για γονείς που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες, ενώ έχουν μαζί τους το παιδί τους. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη βεβαιότητα ότι το παιδί είναι σωστά τοποθετημένο, έχετε τα χέρια σας ελεύθερα.
Υλικά - Ο ΝΙΝΟ είναι φτιαγμένο από φυσικά υλικά, γεγονός που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Το βαμβάκι παρέχει ιδανικό εξαερισμό, δεν τεντώνει και δεν προκαλεί αλλεργίες. Ο μάρσιπος αυτός είναι ο ιδανικός σύντροφος ακόμα και στις μεγαλύτερές σας βόλτες.
Φαρδιές και μαλακές ζώνες – Σχεδιασμένος (10cm) ώστε να ανακουφίζουν τη μέση σας, ώστε να μεταφέρετε το μωρό σας πιο άνετα. Ενώ οι ζώνες για τους ώμους βοηθούν να μοιράζεται το βάρος του παιδιού ενιαία, η μαλακή τους επένδυση εξασφαλίζει τη βέλτιστη πίεση σε μηρούς και ώμους.

Απλή ρύθμιση - η δυνατότητα να ρυθμίζετε τις ζώνες των ώμων, η απόσταση μεταξύ τους και το φάρδος των ζωνών της μέσης, επιτρέπουν τον μάρσιπο να προσαρμόζεται τόσο στο μωρό όσο και στον γονέα. Η πόρπη των ώμων μπορεί να μετακινηθεί ψηλότερα ή χαμηλότερα, ώστε να σας διευκολύνει να βάλετε και να βγάλετε τον μάρσιπο.
Λειτουργικό σύστημα με λάστιχα – επιτρέπει τη ρύθμιση των ζωνών ώστε οι άκρες τους να μην κρέμονται.
Μαξιλάρια κάτω από τις πόρπες – από μαλακό υλικό που μειώνουν την πίεση και αποτρέπουν τα σημάδια, χαρίζοντάς σας αυξημένη άνεση.
Συμπαγές μέγεθος – Το μικρό του μέγεθος αφού τον διπλώσετε και το ελαφρύ του βάρος – μόλις 0,39kg – σας επιτρέπει να τον έχετε μαζί σας όπου και αν βρίσκεστε.
Πρακτική θήκη για τα μικρά απαραίτητα – τοποθετημένη στη ζώνη της μέσης, μια μικρή θήκη σας επιτρέπει να έχετε μαζί σας όλα τα μικρά απαραίτητα στα οποία θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση.

Διαστάσεις
• Υποστήριξη παιδιού: 33 cm (κάτω μέρος), 38cm (άνω μέρος)
• Ύψος: 42 cm
• Φάρδος ζώνης μέσης μπροστά: 10 cm
• Μήκος ζώνης μέσης (υφασμάτινο μέρος): 67 cm + ρυθμιζόμενη επεκτάσιμη ζώνη έως 70 cm
• Ζώνη ώμων (υφασμάτινο μέρος): 53 cm + ρυθμιζόμενη επεκτάσιμη ζώνη έως 55 cm
• Εγκάρσια επεκτάσιμη ζώνη: 46 cm
• Διαστάσεις θήκης: 20 x 9 cm

"