Ποιοι Είμαστε

Από το 1983 στις υπηρεσίες του παιδιού...

Το κατάστημα "ΗΡΩ" γεννήθηκε το 1983 σε ένα μικρό στενό του Αιγάλεω από 2 ανθρώπους με πολύ μεράκι και όρεξη για το εμπόριο. Σύντομα το κατάστημα μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1000τμ στο κέντρο του Αιγάλεω.

IroKids Store Entrance

Tο κατάστημα θα βρείτε ανθρώπους που πλέον με την εμπειρία τους στον χώρο μπορούν να σας εξυπηρετήσουν και να σας βοηθήσουν να διαλέξετε αυτό που ακριβώς χρειάζεστε.

Στα Βρεφικό Πολυκατάστημα "ΗΡΩ" θα βρείτε:

Όλα τα αναγκαία συστήματα μετακίνησης του μωρού, από βρεφικά καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου και porte-bebe, μέχρι πάρκα, παρκοκρέβατα, μάρσιπους και αξεσουάρ, για ασφαλείς και άνετες εξορμήσεις

Έπιπλα, στρώματα, προίκα μωρού και διακοσμητικά δωματίου, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, για να μεγαλώσει το παιδί σας σε ένα σίγουρο, όμορφο και υγιεινό περιβάλλον.

Εξοπλισμούς ασφαλείας, που περιλαμβάνουν συστήματα ενδοεπικοινωνίας, φωτάκια ασφαλείας και προστατευτικά, για να είστε βέβαιοι για την ασφάλεια του μωρού σας ανά πάσα στιγμή.

Ελεγμένα προϊόντα βρεφικής ανάπτυξης, όπως μπιμπερό, αποστειρωτές, πιπίλες και πολλά ακόμα προσεκτικά διαλεγμένα είδη,για να του δώσετε την καλύτερη δυνατή ώθηση καθώς μεγαλώνει.

Ειδικά προϊόντα και αξεσουάρ φροντίδας και υγιεινής, όπως αντιολισθητικά πατάκια, προστατευτικά βρυσώνκαι οτιδήποτε στοχεύει στη μέγιστη ασφάλεια του μωρού σας, για να απολαμβάνει την περιποίηση που του αξίζει, όπως του αξίζει.

Επώνυμα ρούχα, εσώρουχα, παπούτσια και αξεσουάρ, για τις πιο λαμπερές εμφανίσεις του. Εκπαιδευτικά, ψυχαγωγικά και προπάντων ασφαλή παιχνίδια, για να αναπτυχθεί σωστά το παιδί σας και να ανακαλύψει τον κόσμο μέσα από τους πιο δημιουργικούς δρόμους.

Τα πάντα για τη βάπτισή του, για να λάμψει ως πρωταγωνιστής στο πιο σημαντικό «μυστήριο» μετά το θαύμα της γέννησής του

IroKids Store Window
IroKids Store Entrance 1
Alternate Text
Alternate Text
"