Εμείς στη Clippasafe θεωρούμε ότι είμαστε διορατικοί και κατανοούμε όταν πρόκειται για την ασφάλεια του παιδιού σας. Με τις δικές μας οικογένειες, εκτιμούμε πραγματικά την ανάγκη για προϊόντα ποιότητας που κρατούν τα μωρά και τα μικρά παιδιά ασφαλή στο σπίτι, στο αυτοκίνητο και όταν είναι έξω.

Η οικογενειακή μας επιχείρηση κατασκευάζει προϊόντα παιδικής ασφάλειας για πάνω από 50 χρόνια. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Gordon Cheetham παρήγαγε για πρώτη φορά μια σειρά παιδικών ιμάντων ασφαλείας στα τέλη της δεκαετίας του 1950.

Όταν οι γιοι του Gordon, ο Roger και ο Russell ανέλαβαν την επιχείρηση το 1988, θεώρησαν ότι ήταν μια ιδανική ευκαιρία να ακολουθήσουν τα βήματα του πατέρα τους και να εργαστούν για την παραγωγή νέων και καινοτόμων προϊόντων.

Μετά από έρευνα αγοράς, διαπίστωσαν ότι πολλοί πρώτοι γονείς δεν γνώριζαν πολλούς κινδύνους που βρέθηκαν σε καθημερινά περιβάλλοντα για περίεργα μικρά παιδιά. Με αυτό τον τρόπο στο μυαλό τους, συνέχισαν να εξηγούν πώς θα μπορούσαν να λύσουν τον αυξανόμενο αριθμό ζητημάτων ασφάλειας των παιδιών μέσα και έξω από το σπίτι.

Εύρος Τιμής Καθαρισμός  
Κατηγορίες Καθαρισμός  

Clippasafe Ηλιοπροστασία Αυτοκινήτου 2 τεμ.

€ 16,90
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 4 ημέρες
"