Cybex Κάθισμα Αυτοκινήτου Sirona S2 i-Size 0-18kg. Lava Grey

Κατασκευαστής: Cybex
Κωδικός: w024950
EAN: 4063846307982
Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία σε κάθε σας ταξίδι. Το κάθισμα αυτοκινήτου Sirona S2 i-Size διαθέτει μηχανισμό περιστροφής 360 ° με το ένα χέρι για γρήγορη είσοδο και έξοδο. Είναι το νέο σας μυστικό όπλο για εύκολη και άνετη επιβίβαση!

Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο!

Alternate Text

Ελάτε στο μαγαζί μας να το δείτε από κοντά ή να διαλέξετε από τη μεγάλη μας συλλογή προϊόντων!

Βάλτε το παιδί στο αυτοκίνητο και περιστρέψτε το κάθισμα σε θέση με φορά προς τα πίσω σε δευτερόλεπτα, για διαδρομές με μέγιστη ασφάλεια. Όταν το παιδί μεγαλώσει, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το κάθισμα σε θέση με φορά προς τα εμπρός, χάρη στον μηχανισμό περιστροφής 360°. Και το προηγμένο Σύστημα Γραμμικής Προστασίας Πλευρικής Σύγκρουσης είναι προρυθμισμένο και έτοιμο για χρήση – μείον ένα πράγμα από όλα όσα πρέπει να κάνετε, για να εστιάζετε ξέγνοιαστα στη διαδρομή που σας περιμένει.

- Μηχανισμός περιστροφής 360°
- Κάθισμα αυτοκινήτου με φορά προς τα πίσω
- Προηγμένη Γραμμική Προστασία Πλευρικής Σύγκρουσης

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SENSORSAFE. ΗΡΕΜΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ.

Όταν είναι συνδεδεμένο στο σύστημα ασφαλείας του αυτοκινήτου, το Κλιπ SensorSafe στέλνει ειδοποιήσεις μέσω του smartphone για την αποφυγή κρίσιμων καταστάσεων: αν το παιδί ξεκουμπώσει το κλιπ, αν το παιδί κινδυνεύει να πάθει θερμοπληξία λόγω αλλαγής της θερμοκρασίας της ατμόσφαιρας ή επειδή έμεινε μόνο του στο αυτοκίνητο, ή αν το παιδί είναι καθισμένο πάρα πολλή ώρα.

Εύκολη και γρήγορη επιβίβαση του παιδιού στο αυτοκίνητο

Ο μηχανισμός περιστροφής 360° εξασφαλίζει την εύκολη είσοδο και έξοδο του παιδιού, χωρίς καταπόνηση για τη μέση του γονέα. Το κάθισμα περιστρέφεται πανεύκολα προς τη μεριά της πόρτας, για να μπορείτε να βάζετε και να βγάζετε το παιδί. Επιπλέον, διευκολύνει την εναλλαγή ανάμεσα στη θέση φοράς προς τα πίσω και στη θέση φοράς προς τα εμπρός.


Άνετες διαδρομές, στην πιο ασφαλή θέση

Το κάθισμα αυτοκινήτου με φορά προς τα πίσω παρέχει στο παιδί μεγαλύτερη ασφάλεια σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης. Σε αυτή τη θέση, η ισχύς της μετωπικής πρόσκρουσης κατανέμεται στο κέλυφος του καθίσματος. Είναι υποχρεωτικό για τα παιδιά να ταξιδεύουν σε θέση με φορά προς τα πίσω μέχρι να φτάσουν σε ηλικία 15 μηνών και σε ύψος 76 εκατοστών. Ωστόσο, η CYBEX συνιστά τα παιδιά να μεταφέρονται σε θέση με φορά προς τα πίσω στο Sirona για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Προρυθμισμένη πλευρική προστασία για αλάνθαστη εγκατάσταση

Η προηγμένη Γραμμική Προστασία Πλευρικής Σύγκρουσης είναι έτοιμη για χρήση από την αρχή, χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω εγκατάσταση. Σε συνδυασμό με το κέλυφος απορρόφησης ενέργειας, μειώνει την ισχύ μιας πλευρικής πρόσκρουσης κατά περίπου 25%.

Μειώνει την ισχύ της πρόσκρουσης σε θέση με φορά προς τα εμπρός

Η Τεχνολογία Απορρόφησης Ενέργειας βελτιώνει την απόδοση ασφάλειας σε θέση με φορά προς τα εμπρός. Μέσω του συστήματος ασφαλείας. η ισχύς της πρόσκρουσης μεταφέρεται απευθείας στο κάθισμα, όπου διαχέεται μερικώς από τα υλικά απορρόφησης ενέργειας. Έτσι, οι δυνάμεις που ασκούνται στον ευάλωτο αυχένα του παιδιού κατά τη σύγκρουση μειώνονται κατά περίπου 20%.

Γρήγορη αλλαγή σε θέση ύπνου

Η λειτουργία ανάκλισης με το ένα χέρι κάνει την ήρεμη οδήγηση πραγματικότητα. Ρυθμίστε γρήγορα το κάθισμα, και αφήστε το παιδί να ξεκουραστεί όσο εσείς οδηγείτε. Με διαφορετικές ρυθμίσεις διαθέσιμες και στις δύο κατευθύνσεις θέσης, είναι εύκολο να βρείτε την ιδανική θέση ύπνου.


Μεγαλώνει μαζί με το παιδί, μέχρι την ηλικία των 4 ετών

Το ύψος του προσκεφάλου μπορεί να ρυθμιστεί σε 12 διαφορετικές θέσεις, για εύκολη, εξατομικευμένη προσαρμογή καθώς το παιδί μεγαλώνει.


Πιο εύκολη επιβίβαση και αποβίβαση του παιδιού

Το σύστημα συγκράτησης των ζωνών είναι ένα ιδιοφυές χαρακτηριστικό που σας βοηθά να βάλετε και να βγάλετε εύκολα το παιδί από το κάθισμα. Απλώς στερεώστε τους ιμάντες στα ειδικά άγκιστρα, και ξεμπερδέψατε!


Απλή εγκατάσταση και στερέωση στο όχημά σας

Το ISOFIX είναι ένας αξιόπιστος τρόπος να εγκαταστήσετε το κάθισμα στο όχημά σας. Η τοποθέτηση είναι γρήγορη, καθώς το κάθισμα κουμπώνει με ένα κλικ και το πόδι στήριξης προσφέρει έξτρα σταθερότητα. Οι εύχρηστοι δείκτες επιβεβαιώνουν αν το κάθισμα είναι εγκατεστημένο σωστά και έτοιμο για χρήση.


Εκτρέπει την ισχύ της πρόσκρουσης μακριά από το παιδί

Το κέλυφος απορρόφησης ενέργειας είναι σχεδιασμένο να κάμπτεται κατά τη σύγκρουση και να διαχέει την επικίνδυνη ισχύ μακριά από το παιδί.

"