Alternate Text

Το πρώτο e-Stoller από τη Cybex #CYBEX ePriam

Picture for category Το πρώτο e-Stoller από τη Cybex #CYBEX ePriam
Cybex Σκελετός για το ePriam 2022 σε Χρώμα Rosegold
€ 1299,90
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ βρίσκονται παντού στην καθημερινότητά μας, κάνοντάς την πιο εύκολη.
Φέρνοντας την καινοτομία στο κομμάτι των βρεφικών προϊόντων, η CYBEX παρουσιάζει ένα επαναστατικό e-stroller, κάνοντας τη ζωή των σύγχρονων γονέων ακόμη πιο διασκεδαστική και λιγότερο κουραστική.
Με το CYBEX e-PRIAM συνδυάζεται το υψηλό design και η λειτουργικότητα, επιτρέποντας στους γονείς να ταξιδεύουν περισσότερο, με τα παιδιά τους μαζί, και να προσαρμόζονται ευκολότερα στην πολυάσχολη καθημερινότητά τους.

ΕΞΥΠΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΝΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΑ
Το CYBEX e-PRIAM είναι ο σύμμαχός σας για τις ανηφορικές και δύσβατες περιοχές.
Ειδικά διαμορφωμένοι αισθητήρες στη λαβή αντιλαμβάνονται πόση βοήθεια θα χρειαστεί στην ώθηση αλλά και στην έλξη του καροτσιού.
Ένας αλγόριθμος δίνει εντολή στο ενσωματωμένο μοτέρ στον σκελετό του καροτσιού, ώστε να δίνει την αντίστοιχη βοήθεια στον γονέα όταν τη χρειάζεται περισσότερο.
Ο αλγόριθμος δίνει την απαραίτητη ώθηση με έναν ήπιο τρόπο, με σκοπό η αίσθηση του γονέα να είναι σαν να πηγαίνει σε ίσιο δρόμο.
Αντίστοιχα, σε κατηφόρα, οι αισθητήρες ανιχνεύουν πίεση έλξης, η λαβή δίνει σήμα στο μοτέρ και το καρότσι κατηφορίζει απαλά.

ΕΞΥΠΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΔΥΣΒΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

Αυτή η λειτουργία προσθέτει βοήθεια όταν οι γονείς κινούνται σε δύσβατες επιφάνειες, όπως άμμο, λάσπη, χιόνι ή χαλίκια.
Καθώς οι γονείς σπρώχνουν το καρότσι, η αίσθηση που έχουν είναι σαν να κινούνται σε επίπεδο έδαφος.
Οι γονείς έχουν την επιλογή, εάν θέλουν, να έχουν τις παραπάνω λειτουργίες κατά τη χρήση του καροτσιού με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.

Το καρότσι λειτουργεί με μπαταρία, η οποία διαρκεί απο 8 έως 45 χλμ. ανάλογα με τις συνθήκες κίνησής του. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί σε 6 ωρες μέσω φορτιστή πρίζας και διαθέτει ένδειξη φόρτισης μέσα απο πέντε γραμμές LED που αναδεικνύουν πόση ώρα χρήσης έχει απομείνει.

Με αυτό το σύστημα ταξιδιού 4 σε 1, ο σκελετός CYBEX e-PRIAM μπορεί να δεχτεί το βασικό κάθισμα, το LUX Carry Cot, το κάθισμα αυτοκινήτου για βρέφη ή ακόμη και το LITE Cot.
Mεγάλη ποικιλία καθισμάτων είναι διαθέσιμη για αυτό το μοντέλο, παρέχοντάς σας έτσι την επιλογή ανάμεσα σε διάφορα χρώματα ή ειδικές εκδόσεις, που θα δώσουν στιλ στο καρότσι σας.

"