Αγόρασε με 4 άτοκες, χωρίς πιστωτική.

μάθε περισσότερα

Taf Toys Παιχνίδι Καροτσιού Savannah Adventures Arch

11,23€/μήνα με finloop-logo μάθε περισσότερα
Κατασκευαστής: Taf Toys
Κωδικός: w019729
EAN: 605566127958
Η αψίδα Savannah Adventures arch της Taf Toys έχει ως στόχο έχουν την ανακάλυψη των ήχων και την διέγερση των αισθήσεων και των κινητικών δεξιοτήτων του μωρού.

Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο!

Η  Taf toys  παρουσιάζει την αψίδα Savannah Adventures arch. Ταιριάζει εύκολα στα περισσότερα καροτσάκια, βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτων, port-bebe και ρηλάξ  χάρις στα δύο μεγάλα εύκαμπτα κλιπ  που διαθέτει. Τα συναρπαστικά  παιχνίδια  στόχο έχουν  την ανακάλυψη των ήχων και την διέγερση  των αισθήσεων και των κινητικών δεξιοτήτων του μωρού.

Τα παιχνίδια της μουσικής αψίδας αποτελούν μία πραγματική, ολοκληρωμένη ορχήστρα που περιλαμβάνει 3 διαφορετικά κρεμαστά παιχνίδια παρέχοντας  άφθονη δραστηριότητα στο μωρό για να νιώσει ,να πιάσει, και να διασκεδάσει. Ένα μαράκες  σε σχήμα λιονταριού , μία κουδουνίστρα με κρεμαστό μασητικό και μία μέλισσα  με χάντρες  που κροταλίζουν . Το παιχνίδι, ο εντοπισμός και το κράτημα των πολύχρωμων παιχνιδιών είναι ιδανικό για εξάσκηση του συντονισμού ματιού-χεριού

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός των κλιπ σας επιτρέπει την κίνηση της αψίδας κοντά στα χέρια ή τα πόδια του μωρού σας κατά την διάρκεια της βόλτας ή της χαλάρωσης μέσα στο σπίτι για να γίνει ο μελωδικός σύντροφος του.

"