Αγόρασε με 4 άτοκες, χωρίς πιστωτική.

μάθε περισσότερα

nuby logo

Η Εμπειρία μας

Η παρουσία και η ειδικότητα μας στο χώρο για δεκαετίες, εξασφαλίζουν ασφάλεια και αξιοπιστία.

Από την δεκαετία του 1970, η Luv n' Care® παράγει με αφοσίωση καινοτόμα προϊόντα, υψηλής ποιότητας, με έμπνευση από τη φύση, για να κάνει τη ζωή των μωρών και των γονιών τους ευκολότερη και πιο διασκεδαστική. Η εξειδίκευσή μας καλύπτει όλα τα σημαντικά στάδια ανάπτυξης του μωρού σας καθώς αυτό μεγαλώνει, διευκολύνοντας έτσι τους γονείς να πάρουν τις σωστές αποφάσεις σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι.

Η εταιρεία Nûby™ διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σε κρίκους οδοντοφυΐας και παιχνίδια, σκεύη φαγητού, εξειδικευμένα είδη βρεφανάπτυξης και προϊόντα υγιεινής και φροντίδας. Για όλες τις κατηγορίες προϊόντων, έχει να επιδείξει σημαντικές πατενταρισμένες καινοτομίες.

Οι σημαντικές οικονομικές επενδύσεις μας στην έρευνα, τον σχεδιασμό, την καινοτομία, την προστασία και κατοχύρωση της πνευματικής ιδιοκτησίας μας, μας κρατούν στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας. Είμαστε η γρηγορότερα αναπτυσσόμενη σειρά προϊόντων βρεφανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα προϊόντα Nûby™ θα τα βρείτε σε περισσότερες από 155 χώρες σε όλο τον κόσμο. Έχουν αγαπηθεί από εκατομμύρια μωρά και οικογένειες, τα τελευταία 35 χρόνια.

Εμείς εδώ στην Nûby™, προσπαθούμε να κάνουμε την ζωή των μωρών και των γονιών εύκολη, πιο απλή και διασκεδαστική, ώστε να απολαμβάνουν την υπέροχη εμπειρία της ανατροφής τους. Επιπλέον, σας δίνουμε την σιγουριά ότι τα προϊόντα Nûby™ έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ώστε να πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Η Φιλοσοφία μας

Προσπαθούμε πάντα να αγγίξουμε την τελειότητα σε κάθε ένα προϊόν που κατασκευάζουμε.


Εδώ στην Nuby™ κύριο μέλημά μας, είναι να κάνουμε την ζωή γονιών και παιδιών εύκολη, απλή και διασκεδαστική. Τα πιο υψηλά κριτήρια ποιότητας, οι παγκόσμιες τάσεις της μόδας και η συνεχής ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων μας, προσφέρουν στους γονείς ότι ακριβώς χρειάζονται για την ανατροφή του μωρού τους.

Τα προϊόντα μας είναι εμπνευσμένα από την φύση και προσφέρουν τις καλύτερες, ασφαλέστερες και απλούστερες λύσεις, για εσάς και το μωρό σας.

Εύρος Τιμής Καθαρισμός  
Κατηγορίες Καθαρισμός  

Nuby Τροφοδότης για φρέσκες τροφές Nibbler, Pink

€ 7,90
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 4 ημέρες

Nuby Κρίκος Οδοντοφυίας 4m+ Βάτραχος/Μαϊμού/Ελέφαντας-3 Σχέδια

€ 14,90
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 4 ημέρες
"