Η MinikOiOi  έχει ως στόχο να προσφέρει καινοτόμα και πρακτικά προϊόντα και πάντα δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ποιότητα. Τα προϊόντα της MinikOiOi δοκιμάζονται σε παγκοσμίου φήμης ανεξάρτητες εγκαταστάσεις από κάθε επιβλαβή χημική ουσία και φυσική / μηχανική ασφάλεια.

Όλα τα προϊόντα της MinikOiOi ελέγχονται και εγκρίνονται ως απαλλαγμένα από BPA, ελεύθερα από PVC και χωρίς φωτοσάκχαρα.

Πιο συγκεκριμένα, διεξάγουμε συγκεκριμένες δοκιμές για κάθε ομάδα προϊόντων, όπως παρατίθενται παρακάτω.


To Minikoioi Sleep Buddy και τα μασητικά διαθέτουν σήμανση CE η οποία δείχνει ότι τηρούνται τα πρότυπα ασφαλείας της ΕΕ.

Το Minikoioi Sleep Buddy ελέγχεται για ευφλεκτότητα και έχει εγκριθεί σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο για την Ασφάλεια των Παιχνιδιών (EN71-2: 2011 + A1: 201).

Το Minikoioi Sleep Buddy διαθέτει 100% σιλικόνη, χωρίς λατέξ, πιπίλα η οποία είναι ασφαλές για χρήση από βρέφη / μωρά που έχουν αλλεργία από λατέξ.

Το Minikoioi Flexi-Bib δοκιμάζεται για βαρέα μέταλλα τα οποία απελευθερώνονται όταν το υλικό αντιδρά με το σάλιο. (Και γιατί θα χρειαζόμασταν αυτό το τεστ; Επειδή τα μωρά αγαπούν να πιπιλίζουν και να μασάνουν τη σιλικόνη μας)

Εύρος Τιμής Καθαρισμός  
Κατηγορίες Καθαρισμός  

MinikOiOi Μασητικό Σιλικόνης - Πράσινο

€ 7,90
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 4 ημέρες

MinikOiOi Μασητικό Σιλικόνης - Μπλε

€ 7,90
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 4 ημέρες

MinikOiOi Μασητικό Σιλικόνης - Ροζ

€ 7,90
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 4 ημέρες
"