Η ιστορία της Benbat ξεκινά με δυο αδέρφια με ένα όνειρο. Ο Costa & ο Paul μεγάλωσαν έχοντας πάθος με το σχέδιο και όταν έφτασαν στην κατάλληλη ηλικία τα δυο αδέρφια έφυγαν για να σπουδάσουν σε μια από τις σημαντικότερες σχολές βιομηχανικού σχεδίου. Μετά την αποφοίτηση, οι δυο τους ξεκίνησαν το ταξίδι τους στη βιομηχανία παιδικών προϊόντων και εργάστηκαν για μεγάλες εταιρίες στο χώρο.
Έπειτα από μερικά χρόνια έγινε σαφές πως γονείς και βιομηχανία αγαπούσαν τα σχέδια και τις δημιουργίες τους και έτσι, το 2008 αποφάσισαν να φτιάξουν τη δική τους εταιρία. Έτσι, γεννήθηκε η Benbat. Η εταιρία μεγάλωσε και αναπτύχθηκε και πελάτες της βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε περισσότερες από 30 χώρες.
 
Η επαγγελματική ομάδα σχεδιασμού της Benbat αποτελείται ουσιαστικά από δυο παιδιά που δεν ήθελαν να μεγαλώσουν ποτέ. Κοιτούν τον κόσμο μέσα από τα μάτια των παιδιών και γι’αυτό καταφέρνουν να σχεδιάσουν προϊόντα που ταιριάζουν σε κάθε ηλικία.
Με αυτά τα προϊόντα, τα ταξίδια και οι κάθε λογής δραστηριότητες γίνονται διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές για όλους. Τα προϊόντα της BenBat αγαπιούνται από «παιδιά» όλων των ηλικιών – από 0-100 χρονών – και είναι σίγουρο πως θα σας κάνουν να χαμογελάσετε.
 
Τα προϊόντα της Benbat φτιάχνονται εσωτερικά και εξωτερικά από ασφαλή, ανθεκτικά υλικά που καθαρίζονται εύκολα, προσφέροντας έτσι μέγιστη άνεση. Επιπρόσθετα, είναι κατασκευασμένα με βάση τα παγκόσμια standardsποιότητας, ώστε να φτάνουν σε εσάς με ασφάλεια, να αντέχουν το τράβηγμα, το μάσιμα, το πέταμα και κάθε είδους χτύπημα αλλά κυρίως ώστε να παραμείνουν μαζί σας για πολύ πολύ καιρό.
Το καλύτερο όμως από όλα είναι πως τα προϊόντα της Benbat είναι πολυ-λειτουργικά και ενθαρρύνουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν τις διαφορετικές αισθήσεις και δεξιότητές τους.
Εύρος Τιμής Καθαρισμός  
Κατηγορίες Καθαρισμός  

BenBat Μουσικός Προβολέας με Μουσική & Ήχους Hooty

€ 28,99 € 26,00
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

BenBat Καθρέφτης Αυτοκινήτου Day & Night Forest Fun

€ 49,99 € 44,99
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 4 ημέρες

BenBat Καθρέφτης Αυτοκινήτου Day & Night Magical Unicorn

€ 49,99 € 44,99
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 4 ημέρες
"