Κουβερτούλες απαλές σαν χάδι, σε χαρούμενα παιδικά σχέδια και χρώματα. Τέτοιες παράγει η Belpla, η ισπανική εταιρεία με τα 50 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία ποιοτικών και καλαίσθητων λευκών ειδών για το σπίτι. Με βελούδινη υφή, αγκαλιάζουν τρυφερά κάθε μωράκι, είτε το δικό σας είτε των φίλων σας, που τις θα εκτιμήσουν πολύ ως δώρο και για το δικό τους μωρό!

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της Belpla είναι πως όλα τα στάδια της παραγωγής λαμβάνουν χώρα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Ισπανία. Ετσι, η εταιρεία έχει τον απόλυτο έλεγχο κάθε στιγμή, εξασφαλίζοντας για τα προϊόντα της τα υψηλότερα standards ποιότητας.

Με στόχο της τον συγκερασμό της παράδοσης και των τεχνολογικών καινοτομιών, η Belpla επενδύει συνεχώς στον τομέα της έρευνας προκειμένου να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε συνθήκες του περιβάλλοντος αλλά και στις ανάγκες των πελατών της.

Γι’ αυτό και θεωρείται μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες παραγωγής λευκών ειδών -και ειδικά κουβερτών- όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Εύρος Τιμής Καθαρισμός  
Κατηγορίες Καθαρισμός  

Belpla Κουβέρτα - Σάκος Βελουτέ 80x90, Sweet Friends

€ 24,00
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 4 ημέρες

Belpla Κουβέρτα Βελουτέ 80x110, Sweet Friends

€ 27,00
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 4 ημέρες

Belpla Κουβέρτα Βελουτέ 110x140 - Sweet Friends

€ 39,00
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 4 ημέρες
"