Peg Perego Παιδικό Καρότσι Ypsi, Ebony

Κατασκευαστής: Peg Perego
Κωδικός: W009095
EAN: 8005475389959
Το καρότσι Ypsi της Peg Perego έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους γονείς των πόλεων. Κάποιοι το επιλέγουν για την ευελιξία και την ελαφρότητα, ενώ άλλοι το προτιμούν για το σχεδιασμό και την αισθητική του!

Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο!

banner

Καρότσι Ypsi Ebony από την Peg Perego

Οι βόλτες είναι πάντα μια πηγή χαράς για τους γονείς και το παιδί τους αρκεί να έχετε επιλέξει το σωστό καροτσάκι!

Το καρότσι Ypsi της Peg Perego έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους γονείς των πόλεων. Κάποιοι το επιλέγουν για την ευελιξία και την ελαφρότητα, ενώ άλλοι το προτιμούν για το σχεδιασμό και την αισθητική του. Όποιος και αν είναι ο λόγος που θα σας κάνει να το επιλέξετε, δεν θα απογοητευτείτε από το Ypsi.

Ypsi: ένα κομψό και εύχρηστο καροτσάκι

Το καροτσάκι Ypsi του Peg Perego είναι ιδιαίτερα ελκυστικό λόγω του σχεδιασμού του και της ιταλικής κομψότητας. Η ευελιξία του το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή καρότσια για τους γονείς που αναζητούν μεγάλους περιπάτους στην πόλη. Το σύστημα "Easy Drive", το οποίο περιλαμβάνει ένα ρουλεμάν στους τέσσερις τροχούς του, επιτρέπει μια καλύτερη οδηγική ευκολία. Μόλις διπλωθεί, το καροτσάκι μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα στο αυτοκίνητο ή σε ένα μικρό χώρο. Η λαβή, χειροποίητη από φιλικό προς το περιβάλλον δέρμα, τοποθετήθηκε σε τηλεσκοπικές ράβδους για να μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος της. Ένα μεγάλο καλάθι τοποθετημένο κάτω από το κάθισμα σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα ψώνια σας, την τσάντα με τις πάνες ή ακόμα και τα παιχνίδια του παιδιού. Τα υφασμάτινα στοιχεία είναι εύκολα αφαιρούμενα και μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο ρούχων.

Βρεφική άνεση και ασφάλεια πρώτα και κύρια

Στην Peg Perego, πάντα σκεφτόμαστε την ασφάλεια και την άνεση του μωρού σας.

Γι 'αυτό το κάθισμα έχει προσεκτικά γεμιστεί και τα υφάσματα έχουν επιλεγεί προσεκτικά για την απαλότητά τους. Το κάθισμα μπορεί να τοποθετηθεί στραμμένο προς τον κόσμο ή προς τον γονέα.

Η πλάτη του καθίσματος έχει ανάκληση τριών θέσεων από την όρθια έως την οριζόντια θέση που είναι κατάλληλη για έναν υπνάκο. Όποια και αν είναι η θέση, το παιδί θα είναι πάντα ασφαλές, χάρη στην ζώνη πέντε σημείων που θα το κρατάει στους ώμους και ανάμεσα στα πόδια. Το ύψος της κουκούλας του Ypsi της Peg-Perego είναι ρυθμιζόμενο ανάλογα με το μέγεθος του παιδιού, ώστε να μην έχει ποτέ τον ήλιο στα μάτια. Ένα άνοιγμα επιτρέπει στους γονείς να παρακολουθούν το παιδί μέσα από ένα δίχτυ όταν η κουκούλα έχει χαμηλωσεί. Η μπροστινή μπάρα κρατά το παιδί ασφαλές και μπορεί να ανυψωθεί για να του επιτρέψει να καθίσει μόνος του.

Για χειμερινούς περιπάτους, ένας ποδόσακος με φερμουάρ θα εμποδίζει το κρύο και ένα αδιάβροχο κάλυμμα (πωλείται ξεχωριστά) θα προστατεύσει το παιδί από τη βροχή. Το καροτσάκι Peg Perego Ypsi μπορεί να συνδυαστεί με το παιδικό κάθισμα Primo Viaggio i-Size.

Χαρακτηριστικά του καροτσιού Ypsi της Peg Perego:

Κατάλληλο για παιδιά από 6 μηνών έως 4 ετών.

Συμβατό με τα καθίσματα αυτοκινήτου Primo Viaggio SL και Primo Viaggio i-Size (πωλούνται ξεχωριστά) χάρη στους ενσωματωμένους προσαρμογείς, για χρήση από τη γέννηση.

Αναδιπλούμενο και συμπαγές καροτσάκι για εύκολη αποθήκευση

Σύστημα Easy Drive με ανάρτηση για εξαιρετική ευελιξία

Το πλάτος του είναι μόλις 51 cm και θα διευκολύνει τις κινήσεις σας στην πόλη

Αναστρέψιμη κάθισμα: Προς το δρόμο ή προς τους γονείς

Ρυθμιζόμενη ζώνη πέντε σημείων για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της βόλτας

Ρυθμιζόμενη τηλεσκοπική λαβή με οικολογικό δέρμα

Ρυθμιζόμενη κουκούλα σε ύψος και προστασία UVP 50+ με άνοιγμα για να μπορείτε να βλέπετε το παιδί

Περιλαμβάνεται ποδόσακος

Αφαιρούμενα και πλενόμενα στο πλυντήριο ρούχων υφάσματα

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά του καροτσιού Ypsi της Peg Perego     

Διαστάσεις ανοιχτές: 51 x 99,5 x 102 cm.

Διαστάσεις διπλωμένες: 51 x 83 x 38.5 cm.

Διαμέτρου πίσω τροχούς: 27 εκ.

Διάμετρος μπροστινών τροχών: 18 εκ.

Βάρος πλαισίου: 7,3 kg.

Βάρος καθίσματος: 2,9 kg.

"