Αγόρασε με 4 άτοκες, χωρίς πιστωτική.

μάθε περισσότερα

Micro Mini Deluxe - Παιδικό Σκούτερ Black

23,98€/μήνα με finloop-logo μάθε περισσότερα
Κατασκευαστής: Micro Scooters
Κωδικός: W017560
EAN: 7640170575194
Το Mini Micro Deluxe έχει ψηφιστεί αρκετές φορές ως Παιχνίδι της Χρονιάς από παιδιά και γονείς! Όχι μόνο ενθαρρύνει την κίνηση και την άσκηση, αλλά βοηθάει τα παιδιά να βελτιώσουν την ισορροπία, τον συντονισμό και τις κινητικές δεξιότητες. Ειδικά σχεδιασμένο για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας σε συνεργασία με Ελβετούς επαγγελματίες υγείας.

Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο!

Εναλλακτικές επιλογές:
Alternate Text

Ελάτε στο μαγαζί μας να το δείτε από κοντά ή να διαλέξετε από τη μεγάλη μας συλλογή προϊόντων!

Το Mini Micro Deluxe

 • Για ηλικίες 2 - 5 ετών

 • Ρυθμιζόμενο τιμόνι που αυξομειώνεταιακολουθώντας την ανάπτυξη του παιδιού (43εκ – 59εκ)

 • Αναπτύσσει ικανότητεςισορροπίας

 • Σταθερό σχέδιο 3 τροχών

 • Πατεταρισμένο σύστημα που στρίβει δεξιά κι αριστερά με τοβάρος του παιδιού, ενισχυμένο με fiberglass για δυναμική & απότομη οδήγηση,

 • Διπλή ενίσχυση πολυουρεθάνης στις ρόδες για μεγαλύτερησταθερότητα και ειδικός μηχανισμός για τον έλεγχο των κραδασμών

 • Ελαφρύς σχεδιασμός

 • Μη ολισθηρή επίπεδη επιφάνειαποδιού (30εκ)  χαμηλά στο έδαφος (3εκ)

 • Ποιοτικοί τροχοί που δεν φθείρονται

 • Διάμετρος Τροχού: 12εκ μπροστά / 8εκ πίσω

 • ΒάροςΠροϊόντος 1,95 κιλά

Το φρένο έχεισχεδιαστεί έξυπνα, έτσι ώστε ακόμα και η παραμικρή πίεση που ασκείται θα φέρειτο σκούτερ σε ήπια παύση. Οι 3 τροχοί του Mini Micro Deluxe και η ανθεκτική επίπεδη επιφάνεια ποδιού παρέχουν σταθερότητα, δίνοντας στο παιδί σας την αυτοπεποίθηση πουχρειάζονται για την πλοήγηση.

Το Mini Micro Deluxeείναι εύκολα κατανοητό από τα μικρότερα παιδιά και θα βελτιώσει σημαντικά τηνισορροπία και τον συντονισμό του παιδιού σας, τα οποία είναι ζωτικής σημασίαςγια την ανάπτυξη των πρώτων κινητικών δεξιοτήτων. Είναι ελαφρύ και επομένωςιδανικό για τα μικρότερα παιδιά, καθώς τους επιτρέπει να κερδίζουν την αυτονομίατους.

Τόσο εσείς όσο και τοπαιδί σας θα απολαύσετε τη νέα ελευθερία, διασκέδαση και ανεξαρτησία πουπροσφέρει το Mini Micro Deluxe.

Σύνθεση :

 • Τιμόνι: Ελαφρύ αλουμίνιο.

 • Βάση: Μαλακό πλαστικό, ενίσχυση με plexiglass.

 • Χερούλια: Οικολογικό, υποαλλεργικό υλικό

Διαστάσεις συσκευασίας:  (Υ)14,2 εκ. x (Μ) 55 εκ. x (Π)26,5 εκ.

Διαστάσεις ανοιχτούπροϊόντος  : (Υ)14,2 εκ. x (Μ) 55 εκ. x (Π)26,5 εκ.

Προδιαγραφές ασφαλείας : Σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφέςEN71

 

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Ε: Είναι σωστό το Mini Micro Deluxe scooter για το παιδίμου:

Το Mini Micro Deluxe είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 2έως 5 ετών, τα οποία έχουν ύψος μέχρι 110 εκατοστά. Το μέγιστο όριο βάρουςείναι 35kg. Το σκούτερ καλύπτει ειδικά τις ανάγκες των παιδιών ηλικίας 2-5 ετώνεπειδή είναι ελαφρύ και ζυγίζει μόλις 1,9 κιλά. Αυτό το καθιστά πολύ εύκολο στηδιαχείριση.

Ε: Τι κάνει το Mini Micro Deluxe διαφορετικό από τοScooter Mini Micro Classic;

Το σκούτερ Mini Micro Deluxe έλαβε όλα όσα κέρδισαν τοβραβείο Mini Micro Scooter και το έκαναν ακόμα καλύτερα. Το τιμόνι του σκούτερείναι πλέον ρυθμιζόμενο, που σημαίνει ότι τα νεότερα, κοντύτερα παιδιά μπορούννα το χρησιμοποιήσουν. Το σκούτερ έχει ένα αναδυόμενο στέλεχος το οποίοπροστατεύει το σκούτερ από τη διάβρωση καθώς και την εμφάνιση του. Τέλος, τονέο κατάστρωμα εμφάνισης έχει ανάγλυφη ανυψωμένη λαβή. Αυτό που παραμένει τοίδιο είναι η άψογη ελβετική σχεδίαση και η μηχανική του σκούτερ.

Ε: Το παιδί μου χρειάζεται να φοράει κράνος;

Συνιστούμε πάντα τα παιδιά να φορούν κράνη κατά τηναπογείωση. Είναι σημαντικό το κράνος του παιδιού σας να ταιριάζει σωστά

Ε: Είναι το ύψος του τιμονιού Mini Micro Deluxeρυθμιζόμενο;

Ναι! Για πρώτη φορά το Mini Micro έχει τώρα έναρυθμιζόμενο ύψος τιμονιού που σημαίνει ότι τα μικρότερα παιδιά μπορούν τώρα νααπολαύσουν τα οφέλη της αποσκευής. Το ύψος του τιμονιού μπορεί να ρυθμιστεί από49-68cm, κατάλληλο για ένα παιδί ύψους 80 - 110cm.

Ε.: Το σκούτερ Mini Micro Deluxe συμμορφώνεται με ταευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας;

Όπως θα περιμένατε από ένα ελβετικό σχεδιασμένο καικατασκευασμένο σκούτερ, το Mini Micro Deluxe συμμορφώνεται με το ευρωπαϊκόπρότυπο ασφάλειας.

"