Αγόρασε με 4 άτοκες, χωρίς πιστωτική.

μάθε περισσότερα

 

Σχεδιασμός με φροντίδα και ασφάλεια

Το μωρό σας, ένα ευαίσθητο, υπέροχο πλάσμα, χρειάζεται φροντίδα, ζεστασιά και προστασία. Eπίσης πολύ σημαντική ανάγκη  του είναι ο ύπνος. Ο ύπνος του είναι εξαιρετικά σημαντικός και, γι’ αυτό, το στρώμα θα πρέπει να του προσφέρει ποιότητα και άνεση. Η Media Strom, μετά από πολυετή μελέτη και παρακολούθηση επιστημονικών ερευνών, δημιούργησε την Baby, μια σειρά ειδικά σχεδιασμένη για μωρά.

Υλικά  & Πιστοποιητικά


O εύκαμπτος κοκκοφοίνικας είναι φυσικό προϊόν μεγάλης αντοχής, που προέρχεται από την επεξεργασία των εξωτερικών ινών της τροπικής καρύδας. Είναι μονωτικό υλικό που αποβάλλει την υγρασία, ενώ, παράλληλα. επιτρέπει στο στρώμα να αερίζεται και να αναπνέει σωστά.
Τα ειδικά σχεδιασμένα ελατήρια είναι κατασκευασμένα για να στηρίζουν το σώμα του μωρού σας και να του προσφέρουν κορυφαία ορθοπεδική στήριξη.
Tα επιλεγμένα αφρώδη υλικά προσφέρουν καλή ανατομικότητα και μοναδική άνεση.

Τα οικολογικά υφάσματα που χρησιμοποιούνται, έχουν εξαιρετική επαναφορά και ωραία αίσθηση στην αφή, ενώ η ελαστικότητά τους μεγιστοποιεί την ανατομικότητα του στρώματος, προσφέροντας υγιεινή και αντοχή.  Σε όλα τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται στα βρεφικά στρώματα, έχει γίνει ειδική  επεξεργασία anti-acaria®. Η επεξεργασία anti-acaria® γίνεται για να προστατεύει το μωρό σας από αλλεργίες και μολύνσεις, αφού εμποδίζει την ανάπτυξη ακάρεων και άλλων μικροοργανισμών στο εσωτερικό του στρώματος.

  TUV CERT
Η Media Strom έχει λάβει τη Διεθνή Πιστοποίηση από τον TUV Αυστρίας σχετικά με την εφαρμογή και την τήρηση συστήματος διασφάλισης ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001.
  Anti-Acaria
Ειδική επεξεργασία anti-acaria που εμποδίζει την ανάπτυξη ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών, προστατεύοντας το βρέφος από δερματικές και αναπνευστικές αλλεργίες.
 

 Member manufacturer
Η Media Strom είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Βιομηχανικών Προϊόντων Ύπνου (International Sleep Products Association).
   

 

Εύρος Τιμής Καθαρισμός  
"