Η Hana-Lia Krawchuk, ιδρύτρια του Love To Dream™ και εφευρέτης του συστήματος ύπνου Swaddle Up, ξεκίνησε το 2008 από την Αυστραλία όταν απέκτησε τον πρώτο της παιδί. Όπως πολλοί νέοι γονείς, η Hana και ο σύζυγός της αντιμετώπισαν σημαντικές προκλήσεις για να κοιμίσουν τον νεογέννητο γιο τους.

Προκλήσεις που οδηγούν σε 18 μήνες άγρυπνων νυχτών και πολλά χρήματα που δαπανήθηκαν σε προϊόντα που υπόσχονται να αποκαταστήσουν τον ύπνο της οικογένειας.

Τίποτα δεν λειτούργησε.

Η δοκιμή, το λάθος και η διαίσθηση της μητέρας οδήγησαν τη Hana στην πρώτη πραγματική ματιά μιας λύσης: το μωράκι της φαινόταν να κοιμάται καλύτερα με τα χέρια του ψηλά, παρά τυλιγμένα στο σώμα του.

Η έρευνα φάνηκε να το επιβεβαιώνει, η ιατρική επιστήμη δείχνει ότι τα μωρά μπορούν να κοιμηθούν καλύτερα αν έχουν πρόσβαση στα χέρια τους για αυτο-καταπραϋντική (self-soothing). Χρησιμοποιώντας τις δεξιότητές της ως έμπειρη σχεδιάστρια μόδας, η Hana δοκίμασε την πρώτη έκδοση του Swaddle UP.

Μέχρι το επόμενο έτος, το Swaddle UP είχε μπει στα καταστήματα του Σίδνεϊ. Δύο εβδομάδες αργότερα είχε εξαντληθεί. Η ιστορία του Love To Dream™ είχε αρχίσει.

Από τότε, εκατομμύρια γονείς σε όλο τον κόσμο έχουν μάθει ότι τα προϊόντα Love To Dream™ λειτουργούν πραγματικά! Το 2017, από έναν τομέα 2000 αυστραλιανών επιχειρήσεων, το Love To Dream™ τιμήθηκε ως κορυφαίος νικητής του βραβείου Westpac Businesses of Tomorrow.

Το Love To Dream™, Newborn to Toddler Sleep System, παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας με αξιόπιστες λύσεις ύπνου στην πραγματική πρόκληση γονικής μέριμνας για καλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερο ύπνο για όλη την οικογένεια.

ΜΕΓΕΘΟΣ Καθαρισμός  
Εύρος Τιμής Καθαρισμός  
Κατηγορίες Καθαρισμός  
Θερμότητα (Tog) Καθαρισμός  

LoveToDream Υπνόσακος Swaddle Up Original 1.0 Tog Grey

€ 36,00
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 4 ημέρες

LoveToDream Υπνόσακος Swaddle Up Original 1.0 Tog Dusty Pink

€ 36,00
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 4 ημέρες
"