Kiddy Κάθισμα Αυτοκινήτου CruiserFix 3, 15-36kg., Mystic Black

Κωδικός: W008063
Το Cruiserfix 3 είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο της σειράς Cruiserfix της Kiddy.

Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο!

Το Cruiserfix 3 είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο της σειράς Cruiserfix της Kiddy. Το προηγούμενο μοντέλο έλαβε αξιολόγηση "gut" (1.7) από τους οργανισμούς Stiftung Warentest and ADAC. Το Cruiserfix 3 διαθέτει βελτιωμένη προστασία πλευρικής πρόσκρουσης καθώς και προσφέρει ακόμα περισσότερη ασφάλεια, ώστε να ικανοποιεί το πιο πρόσφατο πρότυπο ECE-R44/04 (Supplement 10) και συνεπώς να ανταποκρίνεται στις τελευταίες προδιαγραφές ασφαλείας.

Το νέο αυτό κάθισμα Group 2/3 διαθέτει απαράμιλλα χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης. Βαθιά ανακλινόμενη θέση, ρυθμιζόμενo υποπόδιο 5 θέσεων για επιπλέον άνεση και άριστη υποστήριξη του κεφαλιού για έναν υπνάκο.

Το Cruiserfix μεγαλώνει με το παιδί και προσαρμόζεται τέλεια σε πλάτος και ύψος. Είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 ετών περίπου (βάρους 15 έως 36 κιλών). Η ένδειξη για το ύψος στο οποίο πρέπει να βρίσκονται τα μάτια του παιδιού, η οποία είναι ενσωματωμένη στο προσκέφαλο, δείχνει ακριβώς πού πρέπει να βρίσκεται το προσκέφαλο προκειμένου να εξασφαλιστεί τέλεια εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι το παιδί σας θα ταξιδεύει με απόλυτη ασφάλεια κάθε φορά, χάρη στην εξαιρετική προσαρμοστικότητα και εργονομία.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ασφαλείας αποτελούν οι υποδοχές K-fix+, που έχουν μια μοναδική πλάγια κίνηση. Σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, το κάθισμα έχει τη δυνατότητα να ωθείται προς τα μέσα, μακριά από την πόρτα, κρατώντας το παιδί μακριά από τη ζώνη πρόσκρουσης. Έτσι, προσφέρει στο παιδί σας άριστη προστασία. Η πλάγια κίνηση των συνδέσμων K-fix+ επιτρέπει, επίσης, στο κάθισμα να γλιστρήσει στο πλάι για πιο εύκολη πρόσδεση, ιδιαίτερα αν έχετε τρία παιδιά στο πίσω κάθισμα.

Το Cruiserfix διαθέτει ένα ασημένιο αντανακλαστικό πάνελ στο πλάι του προσκέφαλου, ώστε το κάθισμα να είναι εύκολα ορατό το βράδυ μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου, στην περίπτωση ατυχήματος το βράδυ. Το ύφασμα του καθίσματος έχει ένα μοναδικό σχέδιο που μεταφέρει σε κώδικα Μορς το μήνυμα "Kiddy - we love our kids".   

Χαρακτηριστικά

Optimized side impact protection
Το παιδικό κάθισμα διαθέτει βελτιωμένο γεωμετρικό σχεδιασμό στις πλευρικές περιοχές. Χάρη στο νέο σχεδιασμό των πλευρικών στοιχείων και με τη χρήση του υψηλών προδιαγραφών υλικού Honey Comb V2 το κεφάλι και η περιοχή των ώμων προστατεύονται με τον καλύτερο δυνατο τρόπο σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης.Ταυτόχρονα το παιδί έχει πολύ καλή ορατότητα δεξιά και αριστερά.
 

Kiddy Shock Absorber
Τα παιδιά άνω των 15 κιλών προσδένονται στο κάθισμα του αυτοκινήτου με τη ζώνη των 3 σημείων. Αυτό το σύστημα, ωστόσο, είναι σχεδιασμένο για ενήλικες. Το Kiddy Shock Absorber είναι ένα μοναδικό εξάρτημα ασφαλείας που διαθέτει το καθισμα, το οποίο απορροφά την ενέργεια της πρόσκρουσης ενεργώντας πάνω στη ζώνη των 3 σημείων. Έτσι, προστατεύει το παιδί στην περίπτωση ατυχήματος ή απότομου φρεναρίσματος.
 

Correct buckling
Το κάθισμα έχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα οδηγών που διευκολύνει το πέρασμα της ζώνης των 3 σημείων και το κάνει ασφαλέστερο.
 

Kiddy K-fix+ connectors
Με το σύστημα Kiddy K-fix+ το παιδικό κάθισμα Cruiserfix 3 μπορεί να προσδεθεί στο σύστημα Isofix του αυτοκινήτου πολύ εύκολα. Το βελτιωμένο σύστημα K-fix+ καθιστά δυνατό για το κάθισμα να κινηθεί πλάγια, ώστε να απορροφήσει την ενέργεια από την πλευρική πρόσκρουση σε περίπτωση ατυχήματος. 
 

Retraction mechanism
Χάρη στο μηχανισμό που διαθέτει το Cruiserfix, οι υποδοχές του Isofix μπορούν  να μαζευτούν στο εσωτερικό του παιδικού καθίσματος εύκολα και γρήγορα. Έτσι, το κάθισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε αυτοκίνητα που δεν διαθέτουν σύστημα Isofix.
 

High-teck material
Το κεφάλι και η περιοχή των ώμων στα παιδιά είναι σημεία ιδιαίτερα ευάλωτα, επειδή το κεφάλι είναι βαρύτερο από τον υπόλοιπο κορμό. Με τη χρήση του υλικού Honey Comb V2 στις ευαίσθητες αυτές περιοχές επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή προστασία.
 

One-hand height and width adjustment
To Cruiserfix 3 προσαρμόζεται σε πλάτος και ύψος, ώστε να ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού σας. Χάρη σε ένα μοναδικό μηχανισμό, μπορείτε να ρυθμίσετε ταυτόχρονα το ύψος και το πλάτος του καθίσματος, χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι σας.
 

Comfortable fabrics
Το εσωτερικό του καθίσματος είναι από εξαιρετικά μαλακό υλικό για να παρέχει τη μέγιστη άνεση στο παιδί.
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο κάθισμα βοηθούν στη ρύθιμιση της θερμοκρασίας του παιδιού, καθώς απορροφούν την υγρασία γύρω από το παιδί και αυξάνουν την κυκλοφορία του αέρα.

Snooze position
Οι νέοι σύνδεσμοι K-fix+ είναι μακρύτεροι και διεκολύνουν την ανάκλιση ακόμα και για μεγαλύτερα παιδιά. Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να βάλετε το φαρδύ, άνετο κάθισμα σε χαλαρωτική θέση που επιτρέπει στο παιδί να πάρει έναν υπνάκο.

 

3-stage leg intension
Το Cruiserfix 3 μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας σε πλάτος, ύψος και βάθος. Η θέση που κάθεται το παιδί εκτείνεται, ώστε η πλάτη και τα πόδια του να στηρίζονται σωστά σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής του.
 

Durable cover
Το κάλυμμα του καθίσματος έχει ασημί αντανακλαστικά πάνελ, ώστε να είναι ορατό στο σκοτάδι.
Το σχέδιό του είναι πρωτότυπο, καθώς οι τελείες επικοινωνούν σε κώδικα Μορς το εξής μήνυμα: "Kiddy - we love our kids".
Τα υφάσματα μπορούν να αφαιρεθούν και να πλυθούν στο πλυντήριο στους 30οC.
 

Διαστάσεις και Βάρος
Minimum: Υ 65cm x Π 55cm x Β 45cm.
Maximum: Υ 83cm x Π 64cm x Β 50cm.
Βάρος: περίπου 7,6kg.

"