Αγόρασε με 4 άτοκες, χωρίς πιστωτική.

μάθε περισσότερα

Cybex Κάθισμα Αυτοκινήτου Pallas 2-Fix 9-36kg. Blue Moon

65,98€/μήνα με finloop-logo μάθε περισσότερα
Κατασκευαστής: Cybex
Κωδικός: w018221
EAN: 4250183747476
Το Pallas 2-Fix μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας προσφέροντάς του εξαιρετική ασφάλεια για περισσότερα από 11 χρόνια.

Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο!

Alternate Text

Ελάτε στο μαγαζί μας να το δείτε από κοντά ή να διαλέξετε από τη μεγάλη μας συλλογή προϊόντων!

Οδηγός Αγοράς & Χρησιμές Συμβουλές για Παιδικό Κάθισμα Αυτοκινήτου

Λόγω του ότι το Pallas 2-fix είναι ένα κάθισμα αυτοκινήτου 2 σε 1, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από 11 χρόνια.

  • Ρυθμιζόμενη «ασπίδα» ασφαλείας
  • Ενισχυμένη πλαϊνή προστασία (L.S.PSystem Plus)
  • Άνετη ανάκλιση που προσφέρει άνεση στα ταξίδια
  • Σύνδεση ISOFIX για μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα

Όταν το Pallas 2-fix χρησιμοποιείται ως κάθισμα 1ης ηλικίας (Group 1), διαθέτει ρυθμιζόμενη προστατευτική ασπίδα που λειτουργεί ως ενεργοποιημένος αερόσακος, μειώνοντας έτσι το ρίσκο σοβαρού τραυματισμού στον αυχένα, σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, χωρίς όμως να περιορίζει το παιδί.

Για παιδιά ηλικίας περίπου 3 ετών και άνω, με μια μικρή μετατροπή, το κάθισμα μετατρέπεται σε Group 2/3.

Στην περίπτωση πλευρικής πρόσκρουσης οι δυνάμεις που δημιουργούνται απορροφούνται από τα ρυθμιζόμενα πλαινά προστατευτικά καθώς και από τα προστατευτικά για ώμους και κεφάλι.  Ταυτόχρονα, η ενεργεια του σώματος που εκλείεται κατά τη διάρκεια της πρόσκρουσης απορροφάται αμέσως και το κεφάλι του παιδιού «οδηγείται» αυτόματα σε ασφαλή θέση. Το σύστημα L.S.P. προσαρμόζεται στον σωματότυπο κάθε παιδιού αλλά και με βάση το μέγεθος κάθε αυτοκινήτου. 

Χάρη στην άνετη λειτουργία ανάκλησης  το κάθισμα μπορεί να ρυθμιστεί με το ένα χέρι, προσφέροντας στο παιδί σας άνεση  και ηρεμία στις μετακινήσεις του.

Το παντεταρισμένο προσκέφαλο με ανάκληση εγγυάται την υψηλότερη ασφάλεια σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Η επαναστατική αυτή τεχνολογία ουσιαστικά μετακινει το σημείο ισορροπίας του κεφαλιού του παιδιού ελαφρά πισω μη επιτρέποντάς του να πέσει μπροστά όταν το παιδί κοιμάται. Έτσι, σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης το ευαίσθητο κεφάλι του παιδιού παραμένει εντός της «ασφαλούς ζώνης» του καθίσματος. 

Επιπρόσθετα το παντεταρισμένο προσκέφαλο με 3 θέσεις ανάκλησης προσφέρει άνετο ύπνο στο παιδί για ένα ασφαλές και ήρεμο ταξίδι. 

Διαστάσεις:  43.5x 55.0 x 71.5 cm  

Βάρος: 11,2kg  

Όλα τα υφάσματα αφαιρούνται και πλένονται στους 30°

"