Αγόρασε με 4 άτοκες, χωρίς πιστωτική.

μάθε περισσότερα

Οι πιο επιτυχημένες ιδέες είναι αυτές που έρχονται να δώσουν λύσεις. Μ’ αυτό το σκεπτικό, δύο φίλες από την Αυστραλία ίδρυσαν το 2007 την b.box. Την εταιρεία που πλέον έχει γίνει συνώνυμη των πιο πρακτικών αλλά και διασκεδαστικών προϊόντων ώστε η αλλαγή της πάνας και το τάισμα των μωρού να γίνεται παιχνίδι!

Ήταν σε ένα ταξίδι από την Αυστραλία προς τη Νέα Ζηλανδία που η Dannielle Michaels αντιλήφθηκε πόσο άβολο είναι να αλλάζεις πάνα στο μωρό εν πτήση. Τότε γεννήθηκε η ιδέα για μια βολική συσκευασία που θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα.

Το όνομα αυτής; B.box, από το «baby box». Η Dannielle συνασπίστηκε με την, επίσης μητέρα, φίλη της Monique Filer, και κυκλοφόρησαν το εν λόγω πορτοφόλι αλλαγής πάνας που έγινε ανάρπαστο και έδωσε το όνομά του και στην εταιρεία τους.

Έκτοτε, η b.box έχει λανσάρει περίπου 20 προϊόντα για μωρά 0-3 ετών, σχετικά με την αλλαγή της πάνας και το τάισμά τους, τα οποία πωλούνται σε πάνω από 35 χώρες. Έχει γίνει επίσης αποδέκτης πληθώρας παγκόσμιων βραβείων για το design και τη λειτουργικότητα των προϊόντων της.

«Είμαστε περήφανες που λανσάρουμε καινοτόμα προϊόντα που βοηθούν τους γονείς να ενδυναμώσουν τα παιδιά τους ώστε να γίνονται σταδιακά ανεξάρτητα, κι αυτό μέσω ενός design που είναι τόσο ευχάριστο όσο και λειτουργικό. Αυτή η επιθυμία βρίσκεται στην καρδιά κάθε μας κίνησης», λένε οι «μαμάδες» της b.box που συνεχίζουν ακάθεκτες!

Εύρος Τιμής Καθαρισμός  
"