Αγόρασε με 4 άτοκες, χωρίς πιστωτική.

μάθε περισσότερα

BABYZEN YOYO Connect White Frame

92,50€/μήνα με finloop-logo μάθε περισσότερα
Κατασκευαστής: BaByZen
Κωδικός: w016911
EAN: 3701244001682
Μπορείτε πλέον να μετατρέψετε το YOYO σας σε ένα διπλό καρότσι , με την βοήθεια του YOYO Connect, ενός αξεσουάρ που κουμπώνει στο πίσω μέρος του καροτσιού σας.

Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο!

Alternate Text

Ελάτε στο μαγαζί μας να το δείτε από κοντά ή να διαλέξετε από τη μεγάλη μας συλλογή προϊόντων!

banner

Μετά το YOYO η Babyzen παρουσιάζει, πάλι πρώτη, το πρώτο διπλό καρότσι που γίνεται δεκτό ως χειραποσκευή στην καμπίνα του αεροπλάνου!
Με ένα απλό κλικ, μπορείτε πλέον να μετατρέψετε το YOYO σας σε ένα διπλό καρότσι , με την βοήθεια του YOYO Connect, ενός αξεσουάρ που κουμπώνει στο πίσω μέρος του καροτσιού σας.

Έτσι, είτε έχετε δύο παιδιά με διαφορετική ηλικία, είτε δίδυμα, μπορείτε να διαμορφώσετε το καρότσι σας σε 5 διαφορετικούς συνδυασμούς για να τα συνοδέψει από την αρχή μέχρι το τέλος.

Όταν διπλωθεί, το YOYO Connect (52 x 44 x 24 εκ.) μπορεί να κρεμαστεί στο πίσω μέρος του YOYO, ή αν διπλωθούν και τα δύο πληρούν τις προδιαγραφές της IATA που αφορούν τις χειραποσκευές καμπίνας (56 x 45 x 25 εκ.).

Έχει το ίδιο βάρος με το YOYO, 6,2kg και διαθέτει δικό του χώρο για τα ψώνια μέχρι 5 κιλά.
Επιτρέπει εύκολη πρόσβαση και στα δύο παιδιά όταν κάθονται στις θέσεις τους και παρέχει ασφάλεια με φρένα και στους 4 τροχούς και ιμάντα ασφαλείας στο τιμόνι.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί:

Με μία θέση και κάθισμα αυτοκινήτου
Με μία θέση και Πορτ-μπεμπέ
Με δύο Πορτ-μπεμπέ (με επιπλέον αντάπτορα που πωλείται χωριστά)
Με δύο θέσεις
ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ YOYO!

"