Η εταιρεία Baby Bites γεννήθηκε το 2013 από γονείς, για γονείς που θέλουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της γονεϊκότητας με χιούμορ.

Όταν κάποιος αποκτά πρώτη φορά μωρό, βλέπει τη ζωή του να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη και ίσως να πνίγεται από το αίσθημα της ευθύνης για τη φροντίδα ενός μικρού, ευάλωτου πλάσματος που μπαίνει στη ζωή του.

Η Baby Bites είναι εδώ για να μας δείχνει ότι, με την κατάλληλη στάση, ακόμη και τα καθήκοντα του γονιού μπορούν να γίνουν ένα παιχνίδι ενηλίκων!

Οι ιδρυτές, Sofia Marques και Andrea Durall, ξεκίνησαν «πειράζοντας» ένα από τα λιγότερο διαδεδομένα βρεφικά αξεσουάρ, τον υπνόσακο. Του πρόσθεσαν μάτια, δόντια και πτερύγια και ο υπνόσακος μεταμορφώθηκε σε καρχαρία! Μέχρι σήμερα, ο καρχαρίας είναι το βασικό προϊόν - σήμα κατατεθέν της εταιρείας σε περίπου 40 χώρες.

Η γκάμα των προϊόντων Baby Bites περιλαμβάνει πρακτικά και διαδεδομένα βρεφικά αξεσουάρ που κάθε γονιός χαίρεται να έχει στη ζωή του! Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργεί προϊόντα με αίσθηση του χιούμορ και θετική διάθεση, προϊόντα που να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας και να μας βοηθούν να απολαμβάνουμε τη γονεϊκότητα σαν παιδιά...

Εύρος Τιμής Καθαρισμός  
"