• /
  • Angelcare Ενδοεπικοινωνία Camera Wireless 4.3" AC417

Angelcare Ενδοεπικοινωνία Camera Wireless 4.3" AC417

Κωδικός: W007757
Τα προηγμένα αναλυτικά στοιχεία και ο εξελιγμένος σχεδιασμός δίνουν στους γονείς την απόλυτη σιγουριά. Η Συσκευή AC417 της Angelcare με Εικόνα, Ασύρματο Αισθητήρα Κίνησης και Αμφίδρομη Επικοινωνία

Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο!

Τα προηγμένα αναλυτικά στοιχεία και ο εξελιγμένος σχεδιασμός δίνουν στους γονείς την απόλυτη σιγουριά. Η Συσκευή AC417 της Angelcare με Εικόνα, Ασύρματο Αισθητήρα Κίνησης και Αμφίδρομη Επικοινωνία επιτρέπει στους γονείς να χαλαρώσουν ενώ το μωρό ξεκουράζεται.
Ο ψηφιακός ήχος, οι ασφαλείς αναφορές βίντεο και θερμοκρασίας χώρου επιτρέπουν στους γονείς να ανταποκρίνονται άμεσα και να βελτιώνουν τις συνθήκες ανάλογα με τις ανάγκες του μωρού.

Ο Α
σύρματος Αισθητήρας Κίνησης έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται κάτω από το στρώμα του μωρού όπου παρακολουθεί τις λεπτές κινήσεις ενώ το μωρό κοιμάται.
Το AC417 διαθέτει τον ΝΕΟ Ασύρματο Αισθητήρα Κίνησης που συλλέγει και αποθηκεύει δεδομένα στη Συσκευή Γονέα.

Οι γονείς μπορούν πλέον όχι μόνο να παρακολουθούν την κίνηση, αλλά και να ανατρέχουν στις αναφορές δεδομένων που καλύπτουν τους τελευταίους δύο μήνες - επιτρέποντάς τους να προσαρμόσουν τις συνθήκες στον παιδικό δωμάτιο για να βελτιώσουν τον ύπνο του μωρού.Η Κάμερα διαθέτει ένα ευρύ φακό, ψηφιακή προβολή θερμοκρασίας με αλλαγή χρώματος και αμφίδρομη επικοινωνία.Η Συσκευή Γονέα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την παρακολούθηση του μωρού σε πραγματικό χρόνο, όσο και για την ανάγνωση δεδομένων κίνησης και θερμοκρασίας. 

 

Χαρακτηριστικά

 
Angelcare

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Η λειτουργία που διαφοροποιεί την Angelcare® AC 417  από όλες τις υπάρχουσες βρεφικές συσκευές της Ελληνικής αγοράς, είναι η δυνατότητα ανίχνευσης της αναπνοής του μωρού και η ενεργοποίηση συναγερμού στα 20’’ σε περίπτωση παύσης της για οποιοδήποτε λόγο (άπνοια, εισρόφηση, οισοφαγική παλινδρόμηση, ύπνου σε μπρούμητη στάση κ.α.). Αυτό επιτυγχάνεται με τον αισθητήρα κίνησης, ο οποίος τοποθετείται κάτω από το στρώμα του παιδικού κρεβατιού. Το μωρό δεν έρχεται σε επαφή με τον Αισθητήρα Κίνησης ή τα καλώδια. Κοιμάται όπως θα κοιμόταν και χωρίς την ύπαρξη της συσκευής.Ένα βρέφος κατά τη διάρκεια του ύπνου συνήθως παραμένει ακίνητο. Το μόνο μέρος του σώματος που κινείται είναι ο θώρακάς του, καθώς αυτό αναπνέει.Αυτή την ανεπαίσθητη κίνηση είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται ο Αισθητήρας Κίνησης που έχει τοποθετηθεί κάτω από το στρωματάκι του παιδικού κρεβατιού. Σε περίπτωση που για 20’’ δεν ανιχνευτεί καμία κίνηση τότε θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός, δίνοντας σας το χρόνο να αντιδράσετε άμεσα σε ενδεχόμενο πρόβλημα (άπνοια, εισρόφηση, οισοφαγική παλινδρόμηση, ύπνου σε μπρούμητη στάση κ.α.).

Angelcare
Ρύθμιση Ευαισθησίας Αισθητήρα Κίνησης: Η ευαισθησία του Αισθητήρα Κίνησης μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τον τύπο στρώματος που χρησιμοποιείτε ή καθώς το μωρό σας μεγαλώνει και γίνεται πιο ενεργό. 
Angelcare
Ένδειξη χαμηλής στάθμης μπαταρίας: Η κόκκινη ενδεικτική λυχνία στην Παιδική Συσκευή αναβοσβήνει όταν χρειάζεται αντικατάσταση των μπαταριών. 
Angelcare
Φορητή & επαναφορτιζόμενη Συσκευή Γονέα: Μπορείτε να έχετε τη Συσκευή Γονέα συνεχως μαζί σας ακόμα κι όταν κάνετε δουλειές στο σπίτι.
Angelcare
Πλήρως Έγχρωμη Ψηφιακή Οθόνη: Η έγχρωμη LCD οθόνη της Συσκευής Γονέα εμφανίζει έναν μεγάλο αριθμό λειτουργιών παρακολούθησης, οπότε ακόμα και αν ο ήχος είναι απενεργοποιημένος, εξακολουθείτε να είστε σε θέση να παρακολουθείτε το μωρό σας.
Angelcare
Ένδειξη και έλεγχος θερμοκρασίας: Η θερμοκρασία στο δωμάτιο του μωρού εμφανίζεται στη Συσκευή Γονέα. Μία ηχητική ειδοοίηση μπορεί να ρυθιστεί για να σας ενημερώσει όταν η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή
Angelcare
Καθαρός & Κρυστάλλινος Ήχος: Απολαύστε καθαρό & κρυστάλλινο ήχο με δυνατότηα επιλογής από πολλά κανάλια.
Angelcare
Εκτός Εμβέλειας Ειδοποίηση: Η λειτουργία "εκτός εμβέλειας" θα σας ενημερώσει όταν οι δύο μονάδες δεν επικοινωνούν μεταξύ τους. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω της απόστασης μεταξύ των 2 μονάδων ή από φυσικές παρεμβολές.
Angelcare
Μεγέθυνση εικόνας & περιστροφή κάμερας: Χρησιμοποιώντας τη Συσκευή Γονέα, μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και περιστροφή της Κάμερας στη Συσκευή Γονέα.
Λειτουργία με Ρεύμα ή Μπαταρίες: Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος η συσκευή γυρίζει στη λειτουργία μπαταρίας αυτόματα. Έτσι η συσκευή συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα κι αν εσείς δεν το έχετε καταλάβει.
Συνεχόμενη Λήψη ή Ενεργοποίηση μέσω Αισθητήρα Θορύβου: Η συσκευή μπορεί να ρυθμιστεί να μεταδίδει ήχο συνεχόμενα η να ενεργοποιείται μέσω αισθητηρα θορύβου. Μπορεί δηλαδή να μεταδίδει συνεχώς κάθε ήχο που προέρχεται από το παιδικό δωμάτιο ή να ενεργοποιείται μόνο όταν το μωρό παράγει κάποιον ήχο, όπως το να κλαίει.
 
      

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AC417

"