Σχετικά με το Aerosleep

Η AeroSleep, πρωτοπόρος στον ασφαλή βρεφικό ύπνο, επενδύει συνεχώς σε προϊόντα που βελτιώνουν το περιβάλλον ύπνου του βρέφους, γνωρίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό για κάθε γονιό να εξασφαλίζει  τη μέγιστη ασφάλεια στο μωρό του.

Προτεραιότητά μας, η διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας, η καινοτομία και η φιλικότητα προς τον χρήστη.  Στην AeroSleep βελτιωνόμαστε διαρκώς για να σταθούμε στο ύψος της ευθύνης μας για μέγιστη ποιότητα και ασφάλεια, ώστε κάθε μωρό να έχει το καλύτερο δυνατό περιβάλλον ύπνου.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η AeroSleep στηρίζει τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στο Μασίσι, στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα εργάζονται ώστε να προσφέρουν βασική ιατρική φροντίδα, πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, φαγητό, καθαρό νερό, εγκαταστάσεις υγιεινής και εστιάζουν κυρίως στη φροντίδα γυναικών που έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα κατά τη περίοδο της εγκυμοσύνης ή μετά τον τοκετό.

Ο οργανισμός παρέχει επίσης ειδική φροντίδα – που περιλαμβάνει ψυχική και ιατρική περίθαλψη – σε θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και βίας λόγω διακρίσεων βάση φύλου. Αυτοί είναι οι λόγοι που η AeroSleep στηρίζει ένθερμα το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

ENG-FRENCH

Εύρος Τιμής Καθαρισμός  
"