Σχετικά με το AeroMoov

Η AeroMoov προσφέρει «έξυπνα» προϊόντα σε δραστήριους γονείς που τους αρέσει να περνάνε χρόνο έξω από το σπίτι μαζί με το παιδί τους. Στη σειρά της Aeromoov περιλαμβάνεται το μοναδικό κάλυμμα για το κάθισμα του αυτοκινήτου και για το καρότσι που «αναπνέει» και διατηρεί το μωρό σας δροσερό και στεγνό στη βόλτα.Το νέο προϊόν της AeroMoov που κατέκτησε την αγορά είναι το καινοτόμο παρκοκρέβατο Instant Travel Cot. Η AeroMoov αποτελεί κομμάτι της AeroSleep, μιας νέας πρωτοποριακής εταιρίας από το Βέλγιο που προσφέρει βρεφικά προϊόντα για έναν ασφαλή και άνετο ύπνο.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η AeroSleep στηρίζει τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στο Μασίσι, στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα εργάζονται ώστε να προσφέρουν βασική ιατρική φροντίδα, πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, φαγητό, καθαρό νερό, εγκαταστάσεις υγιεινής και εστιάζουν κυρίως στη φροντίδα γυναικών που έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα κατά τη περίοδο της εγκυμοσύνης ή μετά τον τοκετό.

Ο οργανισμός παρέχει επίσης ειδική φροντίδα – που περιλαμβάνει ψυχική και ιατρική περίθαλψη – σε θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και βίας λόγω διακρίσεων βάση φύλου. Αυτοί είναι οι λόγοι που η AeroSleep στηρίζει ένθερμα το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

ENG-FRENCH

Εύρος Τιμής Καθαρισμός  
"