Καρφιτσωμένος Γάτος - Μαξιλάρι Θηλασμού Leaves

Κατασκευαστής: Kαρφιτσωμένος Γάτος
Κωδικός: w019694
EAN: 5201258965823

Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο!

Το μαξιλάρι Θηλασμού-Εγκυμοσύνης Καρφιτσωμένος Γάτος, είναι το νέο, πολυμορφικό προιόν της συλλογής μας, που θα λατρέψετε!

Και τι εννοούμε πολυμορφικό?

Ελευθερώνοντας τα κορδόνια από τις δύο του πλευρές, τα οποία παραμένουν σταθερά με ειδικό stop, γίνεται ένα μακρύ αφράτο μαξιλάρι εγκυμοσύνης, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει η μέλλουσα μανούλα για να κοιμηθεί, να στηρίξει την κοιλίτσα της αλλά και τη μέση της.

Όταν με το καλό έρθει το μωράκι της, είναι το πλέον κατάλληλο μαξιλάρι θηλασμού, για να απολαύσουν μανούλα και μωρό, την μοναδική αυτή στιγμή του θηλασμού!

Ανατομικό, με ιδανικό ύψος, αγκαλιάζει τέλεια το σώμα της μαμάς και προσφέρει στο μωρό το χώρο που χρειάζεται.
Με γέμιση αφράτη που δεν χάνει ποτέ το σχήμα του.
Εξαιρετικά απαλό βελουτέ από τη μία, κατάλληλο για τους κρύους μήνες του χειμώνα και 100% βαμβακερό ύφασμα από την άλλη, δροσερό για το καλοκαίρι.

Και φυσικά η χρήση του, μεγαλώνοντας το μωρό, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χαλάρωση του, μετά το γεύμα αλλά και για τη στήριξή του όταν πια το μωράκι είναι σε θέση να κάθεται.

Ένα πραγματικά χρήσιμο δώρο, για κάθε νέα μανούλα!

Συνδυάζεται με άλλα προϊόντα της ίδιας σειράς.

Πλένεται στο πλυντήριο σε χαμηλό πρόγραμμα & θερμοκρασία.

Όλα τα Υφάσματα της συλλογής μας είναι ελεγμένα & πιστοποιημένα για βλαβερές ουσίες σύμφωνα με το Oeko-Tex Standard 100, κατάλληλα για το ευαισθητο δερματάκι του μωρού σας.

"